Project Catwalk

Twee afleveringen lang zaten wij vol verwachting voor de tv. Want ‘onze’ Anouk deed mee als model aan Project Catwalk. Anouk is de vriendin van onze zoon, af en toe heeft ze opdrachten als model of loopt ze modeshows en nu was ze dus geselecteerd als model voor dit programma. Superleuk natuurlijk! Tijdens de eerste aflevering was ze nog niet te zien, er werd alleen uitgebreid kennis gemaakt met de ontwerpers. Tijdens de tweede aflevering werd ze aan een ontwerpster gekoppeld (Ellen) en zagen we haar eventjes op de catwalk. Máár vanavond kwam ze dan toch eindelijk uitgebreid in beeld. Mét bril nog wel want de ontwerpers moesten zich voor deze opdracht laten inspireren door een bril die ze overhandigd kregen en daar, in tweetallen, de kleding omheen bedenken. De ontwerpsters Linda en Ellen kregen veel  complimenten voor de outfit die Anouk voor ze showde. En ik kon leuk wat foto’s schieten van het tv scherm.

Volgende week kijken we weer. En hoe het afloopt…..? Dát weten we nog niet 😉

Dit bericht werd geplaatst in familie, televisie en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

15 reacties op Project Catwalk

 1. Bertie zegt:

  O ja, ik herinner me een eerder blogje over haar. Ze ziet er goed uit, met bril en al.
  Spannend om naar te kijken, een gezinslid in een show. Wow!

 2. renesmurf zegt:

  Kijk eens aan, dat kijkt toch heel anders tv, denk ik zo!
  En ze zal het vast en zeker goed doen!

 3. aargh zegt:

  Wat leuk voor haar, en spannend, ook voor jullie natuurlijk.
  Ja ze ziet er prima uit en ze staat er ook bij alsof ze er alle vertrouwen in heeft. Op naar de volgende aflevering.

 4. Billy zegt:

  normaal gezien zijn dergelijke programma’s niet aan mij besteed, maar dat is natuurlijk helemaal anders als er iemand meedoet die je (goed) kent
  Knappe meid hoor!

 5. Mrs. T. zegt:

  Leuk hoor. Mooie vriendin heeft jullie zoon. 😉

 6. gerrit zegt:

  Inderdaad, als een bekende meedoet aan een dergelijk programma, kijk je er toch heel anders naar. Nu maar hopen dat ze ver komt. (Of zit er geen competitie-element in?)

 7. lien zegt:

  @Gerrit, het gaat om de ontwerpers. Zolang de ontwerper, aan wie ze gekoppeld is, in de wedstrijd zit is Anouk ook van de partij. Mocht haar ontwerper winnen dan krijgt het betreffende model een fotoshoot in een bekend blad.

 8. Repel zegt:

  Oh wat spannend! En jeetjum…..wat een mooie dame! 9Kan het zijn dat je eerder over haar hebt gelogd of vergis ik me nu?

 9. mar zegt:

  Project Catwalk is mijn favoriete programma! Natuurlijk heb ik gekeken, ik vroeg mij af wie nou DE vriendin van jouw zoon is. Het raadsel is nu opgelost! Knappe dame hoor in een stijlvolle Johnny Depp creatie, de terechte winnaar!

 10. lien zegt:

  @Repel, dat klopt. Ik ben even in leukepruik gedoken, ik kan tegenwoordig weer berichten lezen op mijn oude weblog, maar inloggen lukt nog niet. Hier staat ze: http://leukepruik.weblog.nl/2010/06/23/een-plaatje/
  @Hoi Mar, leuk hè? Ik zie je zondag!

 11. Thérèse zegt:

  Goh, dat lijkt mij spannend en keek ke zoon thuis ook mee of zat hij tussen het publiek? Ze staat er prachtig op. Wat zullen jullie trots zijn. Ik zal er eens opletten.

 12. Spannend en gaaf! Lijkt me wel onwerkelijk om dit zo op TV te zien…

 13. Petra van Mierlo zegt:

  Wat een leuke foto’s, ik had ze niet meer herkend met die bril.

 14. aargh zegt:

  Loopt het nog? Ik heb geen tv dus zie het nooit maar nu, net terug van een weekje weg blader ik even de reclamefolders door en ineens zie ik op de brillenfolder een bekend gezicht. Meteen even hier teruggezocht en jawel, Anouk. Ik herkende haar meteen van de foto’s hierboven.

  • lien zegt:

   @Goh wat grappig dat je dat zag en haar herkende! Ja, het programma loopt nog steeds. Afgelopen maandag heb ik het trouwens gemist maar dat kan ik dit weekend nog inhalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s