fietsie (bijna) foetsie

Ben ik even blij dat ik gisteren ‘toevallig’ een kijkje nam op station Sloterdijk! Het is vakantietijd en er wordt weer lustig op los gestickerd bij de stations in Amsterdam. Alle Bijna alle fietsen staan keurig in de rekken geparkeerd (en er is ruimte genoeg, vooral aan de achterkant van het station) maar dat mag dus niet langer dan 28 aaneengesloten dagen want als je gestickerde fiets er dán nog staat wordt ie weggehaald. En dan sta je raar te kijken als je in september weer aan het werk gaat of aan de studie. Tjongejongejonge, wat kunnen ze mensen toch bezighouden!

Dit bericht werd geplaatst in opmerkelijke zaken, vervoer en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

13 reacties op fietsie (bijna) foetsie

 1. botervliegje zegt:

  Dan was je er idd op tijd bij. Je zou raar staan te kijken als ie er niet meer stond. Zijn ze dan ook echt weg of kan je m dan toch nog ergens ophalen?

 2. Bertie zegt:

  Zo houden we de economie levendig 🙂

 3. gerrit zegt:

  Mijn vertrouwen in de mens heb ik nog steeds, maar toch, het begint deukjes te krijgen: ik zou mijn fiets niet lang achter elkaar in een rek bij het station laten staan. Maar prima dat het kennelijk wel mogelijk is, in Sloterdijk. Alleen heb je dan weer andere problemen :-))

 4. Leo's mening zegt:

  jaja, volgende stap wordt parkeermilieutax voor tweeiwlelers….

 5. Billy zegt:

  ik zou die fiets sowieso niet langer dan een week na elkaar onbewaakt achterlaten…

 6. desire1966 zegt:

  ’t Moest niet mogen … 😉

 7. aargh zegt:

  Mooi dat je even keek, maar ik vind 28 dagen royaal hoor. Ik geloof dat het hier maar een week is. Maar de fietsenrekken in Groningen zijn ook altijd barstensvol.

 8. karincreatief zegt:

  Hier ook al jaren. Maar wegens sticker verwijder gevaar hebben ze dit keer de fietsen op hun kop gezet. Staat ook wel wonderlijk.

 9. RenéSmurf zegt:

  ja, het is een tijdelijke stallng, dat mag niet te lang.
  mensen kunnen wel dood zijn gegaan, en dan staat zo`n fiets maar te staan op een plek waar ook een levend iemand zijn fiets neer had kunnen zetten.

 10. Regina zegt:

  Hm, ergens snap ik het wel. Aan de andere kant word ik niet goed van het zoveelste regeltje wat in wordt gevoerd. Gelukkig was je op tijd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s