It’s a beautiful day..

..the sun is shining, I feel good and no-one’s gonna stop me now!

Wat een heerlijke dag vandaag. En wat een rust op het eiland. Krokusvakantie is zo gek nog niet. Vooral niet als je lichamelijke klachten hebt. Mijn rug herstelt zich nu gelukkig, ik heb respect voor mensen met constante pijn want ik weet nu een beetje hoe dat is. Daarnaast had ik een aantal dagen erge last van mijn linkerhand en pols. Pijnlijk, stijf en geen kracht meer. En deze klachten zijn allemaal begonnen nadat ik met die akelige pillen was gestart. Logisch dat ik die dingen de schuld geef van alle ellende. Ik stond op het punt mijn arts te bellen met de mededeling dat ik ermee wilde stoppen. Maar wonder boven wonder gaat het vanaf vandaag beter. Mijn lichaam went er schijnbaar toch aan. Ik word weer wat soepeler, ik kan zelfs bukken en mijn sokken en broek weer op een normale manier aantrekken. En ook in mijn hand keert de kracht terug. Hopelijk blijft dit zo, ik durf nog niet te juichen.

We hebben in ieder geval heerlijk een lange wandeling gemaakt.

Dit bericht werd geplaatst in Ameland, foto's, me myself and I. Bookmark de permalink .

16 reacties op It’s a beautiful day..

 1. Regina zegt:

  Pijn kan alles beheersen. Gelukkig dat het langzamerhand wat beter gaat. En een zonnetje erbij doet zeker goed! Mooie foto’s trouwens!

 2. Desire zegt:

  Oh, heerlijke foto’s om te zien. Alleen al van het kijken ernaar krijg ik soepele spieren! Fijn dat het weer iets beter met je gaat, Lien. Proberen vast te houden!

 3. Fijn te horen dat het beter gaat. Erg mooie foto’s!

 4. Mrs. T. zegt:

  Tja, chronische pijn, breek me de bek niet open. Ik hoop dat het in ieder geval de stijgende lijn volgt wat jou betreft.

 5. aargh zegt:

  Als zelfs iets simpels als sokken of broek aantrekken bijna niet meer ging dan had je het flink te verduren. Gek dat medicijnen zulke effecten kunnen hebben. En dat je er blijkbaar aan kunt wennen. Zo’n heerlijk lentedagje op een waddeneiland heb je wel verdiend, geniet ervan!

 6. Sunnyman zegt:

  Schitterende foto’s. Volop te genieten daar! Maakt pijn een klein beetje draaglijker.

  Sterkte daarmee, hoop dat het beter blijft gaan.

 7. lien zegt:

  Dank jullie wel! Het gaat steeds beter joepie! 🙂 🙂 🙂

 8. Wieneke zegt:

  Juich maar heel zachtjes, want het gaat toch de goeie kant op. Hartstikke fijn, meid!

 9. RenéSmurf zegt:

  aha, nou ja, hopelijk doet Ameland je goed en beterschap er mee! Mij deden de foto`s wel goed in elk geval, genoten!

 10. cornma zegt:

  Prachtige foto’s! Wat fijn, dat het beter gaat met je rug, anders had je nooit zo’n lekkere lange wandeling kunnen maken.

 11. Leo's mening zegt:

  Vrouwlief loopt hier ook al een week of wat met pijnen in haar rugspieren. Fysio, massages, alles is al voorbij gekomen, naaldjes nu, en het helpt maar weinig. Ik snap dus wel dat je er een beetje mallotig van wordt. Maar als je 10% verbetering voelt is dat vaak al een stap vooruit. Wellicht dat de natuur waar je in verkeert nog even een extra zetje geeft. Zeer gegund!

 12. Wondelgijn zegt:

  Gaat de goede kant op! Vasthouden!! 🙂

 13. kakel zegt:

  Goed dat je nog even hebt doorgezet, want nu werkt het in je voordeel. Het zal niet meevallen: een zwaar medicijn bij een zware ziekte… Hang in there ♡
  Liefs Kakel

 14. Erna Klipp zegt:

  De mooie foto’s van Ameland doen mijn heimwee naar Terschelling toenemen. Toch vreemd, dat jij zo’n last hebt van de Anastrozol. Ik heb er geen centje last van, ook niet gehad bij de overgang naar dit medicijn.

 15. Thérèse zegt:

  Wat prachtig dat eiland in het voorjaar. En gelukkig gaat het met de rug en andere klachten de goede kant uit. Ik kan mij voorstellen dat je flink in de zorgen zat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s